+381 63 605 252 bodor@fiberlaser.rs

Недавно је наша А-серија недавно надограђена – Бодор А 2.0. Са његовим новим карактеристикама и дизајном if-Award, можете економичније добити поуздано и лако ласерско сечење са Бодор квалитетом.

имг1

Иновација и боље искуство сечења су важни елементи наше мисије да створимо већу вредност за глобалне клијенте, и разумемо да производи машина за ласерско сечење оптимизују своје предности и предности када отелотворују идеју дизајна о једноставности, без обзира на изглед или рад.

Да бисмо били сигурни да сте упознати са новим Бодором А 2.0 и да имате више користи од машине, овде закључујемо неке важне карактеристике које смо ажурирали за њега.

 

Контрола EtherCAT магистрале

имг2

EtherCAT је познат по изузетно високим мрежним перформансама, стабилном сигналу у реалном времену, великој флексибилности и прецизности контроле и бољој компатибилности. Технологија може омогућити многе методе контроле, што традиционалне контроле не постижу. Због тога је за нас веома добар избор да Бодор А 2.0 задовољи ваше потребе за бољим сечењем са својим другим унапређеним компонентама.

 

BodorThinker 3.0

имг3

Иновативна функционалност надограђеног система, BodorThinker 3.0, на Бодор А 2.0 поједностављује потешкоће графике и значајно повећава брзину реакције машине (50% већа макс. брзина убрзања, 30% већа брзина рада). Када оператери раде на томе, побољшана течност рада ће им дефинитивно олакшати рад. Осим тога, да бисмо вам помогли да сечете дебље материјале, такође додајемо многе нове функције у систем за већу снагу како бисмо гарантовали стабилно и поуздано сечење.

 

Нови Бодор дизајн у породичном стилу

имг4

Нова дизајнерска идеја Бодор А 2.0, која је освојила награду if-Design 2021, произилази из филозофије зен идеологије, кинеске игре Го и модерне технологије. Црно-бела боја, Го шаховска фигура налик на Зен-круг и дигитални OLED, сви ови елементи су изражени кроз најпознатији део Бодор логотипа. Концепт који намеравамо да поделимо са нашим купцима је да Бодор својим широким умом и дубоком мудрошћу непрестано и чврсто јури свој сан.

 

Попречна греда друге генерације

имг5

Друга генерација попречне греде је побољшана ултрависоким притиском у растегнути саћасти алуминијум. Његова унапређена структура добија 20% повећање крутости и бољу отпорност на високе температуре у поређењу са првом генерацијом.

 

Запањујући нови екран

имг6

Интеграција и компатибилност добијају боље проширење за ову надоградњу. Оператерима ће бити лакше да доживе глатку и практичну операцију сечења.

Од самог почетка историје Бодора, развијали смо бољу примену ласерске технологије за боље сечење и давали смо велики значај иновацијама. Бодор А 2.0 је само један од наших поклона за стварање веће вредности за купце. Можда није лако и једноставно створити савршену једноставност, али ипак, у будуће остварење нашег заједничког развоја и успеха, потребно је уложити још напора.