+381 63 605 252 bodor@fiberlaser.rs

Bodor najavljuje novo globalno sedište: Dobrodošli u Bodor Dream Park u decembru 2024

2023-08-09

JINAN, Kina/9. avgust 2023. – Bodor, vodeći međunarodni dobavljač laserskih rešenja i vrhunski svetski lider u prodaji, s ponosom otkriva svoje novo globalno sedište, Bodor Dream Park, 27. jula 2023.

img1

Prostranih 300.000 kvadratnih metara. sedište je najmoderniji industrijski park koji obuhvata najsavremenija istraživanja i razvoj, naprednu proizvodnju, impresivne izložbene prostore, efikasnu administraciju i životnu zonu, a sve je dizajnirano da podrži Bodorovu stratešku viziju vođenja laserske industrije i ko- stvaranje boljeg ljudskog života.

Kompanija upućuje srdačan poziv svim svojim cenjenim kupcima i partnerima da posete Bodor Dream Park u decembru 2024. i iskuse izvanrednu zemlju snova iz prve ruke.

Ovo novo sedište označava značajnu prekretnicu na Bodorovom putu ka postizanju svojih dugoročnih strateških ciljeva. To odražava Bodorovu nepokolebljivu posvećenost budućnosti laserske industrije.

„Bodor je posvećen promociji inovacija i primene laserske tehnologije, pružajući efikasna, ekološki prihvatljiva i inteligentna laserska rešenja za različite industrije“, rekao je Adam Liu, generalni direktor Bodor Overseas marketinškog centra. „Sa našim novim sedištem, očekujemo jače istraživačke i razvojne mogućnosti, efikasnije proizvodne procese, izuzetne timove talenata i još bližu saradnju s kupcima.”

Yang Jian, direktor odelenja za brendove Bodor i vođa dizajna Dream Parka, dodao je: “Sveobuhvatna centralna zgrada u našem parku može ugostiti potrebe 5.000 ljudi, dok se laboratorije za istraživanje i razvoj prostiru na preko 20.000 kvadratnih metara, a proizvodni prostor impresivno pokriva 100.000 kvadratnih metara. U budućnosti, predviđamo stvaranje desetina novih proizvodnih linija, postižući desetine milijardi godišnje vrijednosti proizvodnje.”

„U Bodor Dream Parku, vodeći princip je ‘usredsređen na ljude’. Zgrada parka visoka 100 metara služi svim aspektima života, nudeći ugostiteljstvo, fitnes, sport i još mnogo toga. Usred prekrasnih pejzaža i promišljenih sadržaja, Bodorovi radnici će pronaći lakoću i razonodu, čineći ga pravim domom daleko od kuće.” rekao je Yang Jian.

Veća efikasnost i stabilnost uz inovativne tehnologije:

Ikonični oblik “b” u fokusnoj tački, inspirisan ikonom “bodor” na Bodor proizvodima, simbolizira Bodorovu posvećenost pružanju vrednih proizvoda i pokretanju tehnoloških inovacija i otkrića. Tokom godina, Bodor je bio prepoznat prestižnim nagradama kao što su Red Dot Award i iF International Product Design Award. U martu 2022. godine, Bodor je predstavio revolucionarnu mašinu za lasersko skeniranje, revolucionarnu novu kategoriju u industriji laserskog rezanja.

U novom industrijskom parku, Bodor će imati centar za istraživanje i razvoj napredne tehnologije, opremljen opremom i instrumentima svetske klase. Tim za istraživanje i razvoj će se fokusirati na rešavanje ključnih izazova laserske tehnologije, kao što su kvalitet laserskog zraka, snaga, stabilnost i efikasnost, kako bi kupcima ponudili efikasnije, stabilnije, sigurnije i pametnije iskustvo rada lasera.

Mesto okupljanja ambicioznih laserskih snova:

Bodor Dream Park utelovljuje Bodorovu viziju budućnosti koja je sveža, čista, inteligentna i ekološki prihvatljiva, vidljiva u fleksibilnoj upotrebi staklenih i aluminijumskih zidnih zavesa kako bi odisali čistoćom, futurizmom i tehnologijom. To nije samo novo globalno sedište Bodora već i središte ambicioznih laserskih snova. Ovdje će Bodor predstaviti najnovija dostignuća laserske tehnologije, istražiti beskonačne mogućnosti laserskih primena i podstaći značajnu razmenu sa kolegama entuzijastima lasera.

Izgradnja novog industrijskog parka Bodora dodatno pojačava njegovu konkurentnost i uticaj na globalnom tržištu. To je dokaz Bodorove posvećenosti unapređenju i inovacijama laserske industrije. Bodor željno poziva pojedince iz svih sfera života da ostanu povezani s najnovijim razvojem. Raduje se saradnji sa više partnera kako bismo stvorili bolju budućnost.

O Bodoru:

Osnovan 2008. godine, Bodor je vodeći međunarodni dobavljač laserskih rešenja sa nezavisnim pravima intelektualnog vlasništva i osnovnim tehnologijama. Njegovi glavni proizvodi, uključujući mašine za lasersko rezanje i mašine za lasersko zavarivanje, nalaze primenu u automobilima, vazduhoplovstvu, medicinskoj nezi, elektronici, obradi metala i raznim drugim poljima. Sa preko 2.000 zaposlenih širom sveta, uključujući 20% posvećenih istraživanju i razvoju, ima podružnice i servisne centre u Sjedinjenim Državama, Njemačkoj, Japanu, Južnoj Koreji, Turskoj, Vijetnamu, Mađarskoj, Srbiji, Indiji i drugim zemljama. Bodor je četiri uzastopne godine bio na vrhu globalne prodajne pozicije i bio je na čelu lansiranja nekoliko proizvoda za lasersko rezanje od 10 kW+ širom svijeta. Opseg usluga obuhvata više od 180 zemalja i regiona širom sveta,