+381 63 605 252 bodor@fiberlaser.rs

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je kompanija BODOR , renomirani proizvođač fiber lasera za sečenje metala, odabrala našu firmu FILOS d.o.o. Čačak za ovlašćenog dilera za Srbiju.

Kao kompanija koja već 3 decenije uspešno posluje kako na lokalnom, tako i na međunarodnom tržištu, Filos d.o.o. je u potpunosti ispunila uslove kompanije BODOR, kao pouzdan partner, koji se zalaže za inovacije visokih performansi, lokalnu stručnost i izvrsnost usluga.

U svom prodajnom programu firma FILOS d.o.o. Vam predstavlja fiber lasere za sečenje metala kompanije BODOR, premium proizvođača fiber lasera.

Fiber laseri su zastupljeni već skoro 10 godina u industrijskoj proizvodnji, ali se i dalje tretiraju kao najnoviji tip lasera na tržištu. Međutim, zbog komparativnih prednosti u odnosu na druge tipove laserskih sistema (CO2, YAG), kao što su izuzetna kompaktnost, brzina rada, visok kvalitet zraka, visok nivo preciznosti, produženi životni vek i niži troškovi servisiranja i rada, sve se više industrijskih preduzeća odlučuju za kupovinu fiber lasera, koji postaju njihov prvi izbor.

Posao se gradi na maržama i dobiti, pa ovi faktori znače da njihove proizvodne linije mogu brže da rade, a istovremeno smanjuju
troškove.

Kompanija BODOR iz Kine je jedan od lidera u proizvodnji fiber lasera za sečenje metala. Vođeni zahtevima i potrebama kupaca, formirali su snažan i profesionalan tim za istraživanje i razvoj, u kome radi više od 100 istraživača i u koji se svake godine ulažu nekoliko miliona dolara.

Na taj način, BODOR je fokusiran na nova dostignuća, koja nam donose efikasnije metode sečenja i savršeniji efekat sečenja.

Koristeći komponente i tehnička rešenja svetski poznatih brendova kao što su Schneider, SMC, Yaskawa, Precitec, Parker, IPG, MAX, Beckhoff, i uz najveću radionicu na svetu za proizvodnju opreme za lasersko rezanje, koja se prostire na 30.000 kvadratnih metar, BODOR je postao međunarodno prepoznatljiv brend evropskog kvaliteta i inteligentne proizvodnje, sa sertifikatima kao što su CE / FDA / ISO9001 / SGS itd.

Kao zastupnik kompanije BODOR za područje Srbije i Bosne i Hercegovine, naš glavni cilj je da pružimo kupcima mogućnost da nabave fiber lasere vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cenama, a potom i da im obezbedimo brz servis sa odmah dostupnim originalnim rezervnim delovima.

U našim poslovnim prostorijama u Čačku smo napravili showroom, gde vas čeka naš stručni tim, da na licu mesta, uz prezentaciju i demonstraciju rada lasera, odgovori na sva vaša pitanja i pruži neophodnu tehničku podršku u svakom smislu, a sa ciljem da odabrete BODOR laser koji će ispuniti i vaše najzahtevnije poslovne potrebe.

Zadovoljan kupac je oduvek bio naša najbolja referenca.