+381 63 605 252 info@fiberlaser.rs

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je kompanija GWEIKE, renomirani proizvođač fiber lasera za sečenje metala, odabrala našu firmu FILOS d.o.o. Čačak za ekskluzivnog ovlašćenog dilera za Srbiju.

Kao kompanija koja već 3 decenije uspešno posluje kako na lokalnom, tako i na međunarodnom tržištu, Filos d.o.o. je u potpunosti ispunila uslove kompanije GWEIKE, kao pouzdan partner, koji se zalaže za inovacije visokih performansi, lokalnu stručnost i izvrsnost usluga.

U svom prodajnom programu firma FILOS d.o.o. Vam predstavlja fiber lasere za sečenje metala kompanije GWEIKE, premium proizvođača fiber lasera.

Fiber laseri su zastupljeni već skoro 10 godina u industrijskoj proizvodnji, ali se i dalje tretiraju kao najnoviji tip lasera na tržištu. Međutim, zbog komparativnih prednosti u odnosu na druge tipove laserskih sistema (CO2, YAG), kao što su izuzetna kompaktnost, brzina rada, visok kvalitet zraka, visok nivo preciznosti, produženi životni vek i niži troškovi servisiranja i rada, sve se više industrijskih preduzeća odlučuju za kupovinu fiber lasera, koji postaju njihov prvi izbor.

Posao se gradi na maržama i dobiti, pa ovi faktori znače da njihove proizvodne linije mogu brže da rade, a istovremeno smanjuju
troškove.

Kompanija BODOR iz Kine je jedan od lidera u proizvodnji fiber lasera za sečenje metala. Vođeni zahtevima i potrebama kupaca, formirali su snažan i profesionalan tim za istraživanje i razvoj, u kome radi više od 100 istraživača i u koji se svake godine ulažu nekoliko miliona dolara.

Na taj način, BODOR je fokusiran na nova dostignuća, koja nam donose efikasnije metode sečenja i savršeniji efekat sečenja.

Koristeći komponente i tehnička rešenja svetski poznatih brendova kao što su Schneider, SMC, Yaskawa, Precitec, Parker, IPG, MAX, Beckhoff, i uz najveću radionicu na svetu za proizvodnju opreme za lasersko rezanje, koja se prostire na 30.000 kvadratnih metar, BODOR je postao međunarodno prepoznatljiv brend evropskog kvaliteta i inteligentne proizvodnje, sa sertifikatima kao što su CE / FDA / ISO9001 / SGS itd.

Kao zastupnik kompanije GWEIKE za područje Srbije i Bosne i Hercegovine, naš glavni cilj je da pružimo kupcima mogućnost da nabave fiber lasere vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cenama, a potom i da im obezbedimo brz servis sa odmah dostupnim originalnim rezervnim delovima.

U našim poslovnim prostorijama u Čačku smo napravili showroom, gde vas čeka naš stručni tim, da na licu mesta, uz prezentaciju i demonstraciju rada lasera, odgovori na sva vaša pitanja i pruži neophodnu tehničku podršku u svakom smislu, a sa ciljem da odabrete BODOR laser koji će ispuniti i vaše najzahtevnije poslovne potrebe.

Zadovoljan kupac je oduvek bio naša najbolja referenca.