+381 63 605 252 bodor@fiberlaser.rs

Да ли вам је досадило да се бавите изгорелим местима или чак рупама на сочивима ваше машине за ласерско сечење, што вам нарушава квалитет и ефикасност сечења? Да ли знате шта се крије иза ових досадних питања? То је загађење гасом.

Загађење гасом се дешава када ваша машина за ласерско сечење користи ваздух који ваш ваздушни компресор не филтрира правилно. Прашина, уље, влага и друге нечистоће улазе у ваш цевовод и магнетни вентил и на крају контаминирају ваше сочиво и оптички пут. Ово не само да смањује животни век вашег сочива, већ утиче и на перформансе сечења, или чак оштећује вашу оптичку путању и влакна. То значи више губитка материјала и времена, као и веће трошкове одржавања.

имг1

Можда мислите да је једини начин да решите овај проблем да редовно одржавате филтер ваздушног компресора, чистите цевовод и електромагнетни вентил, мењате сочиво, итд. Али ове методе су реактивне, дуготрајне и ризичне. Шта ако постоји бољи начин за проактивно, тренутно и паметно праћење и спречавање загађења гасом?

Упознајте уређај за филтрирање усисног гаса.

имг2

Уређај за филтрирање усисног гаса је уређај који филтрира нечистоће гаса за резање и прати разлику притиска између улаза и излаза сакупљача прашине. Користи двостепено филтрирање нечистоћа у гасу како би се осигурало да чак и честице величине од 0,01 микрона буду потпуно уклоњене (у поређењу са 1 микроном за обичне ваздушне компресоре). Разлика притиска такође указује на чистоћу филтерског елемента и чистоћу гаса. Када разлика притиска премаши подешени опсег, контролни систем ће вас упозорити да замените филтерски елемент или очистите цевовод.

имг3

Уређај филтера за усисни гас има следеће предности:

– Праћење филтерских елемената у реалном времену како би се осигурала чистоћа гаса:

Уређај може да открије ниво загађења филтерских елемената на време, избегавајући нагађања и кашњења традиционалних метода, и обезбеђује чист и чист гас за вашу машину за ласерско сечење.

– Заштитите сочиво, продужите животни век сочива, уштедите трошкове:

Уређај може да спречи да загађивачи гаса уђу на оптички пут и сочиво, узрокујући изгореле тачке или рупе, чиме се продужава животни век сочива за 300%, штедећи трошкове сочива, трошкове рада и ефикасност.

– Смањите штету од загађења, смањите трошкове одржавања:

Уређај може да смањи губитак филтерских елемената и оштећења од загађења као што су електромагнетни вентили, смањи рад на одржавању као што је чишћење цевовода и замена електромагнетних вентила, снизи оперативне трошкове и ризике.

– Антикорозивно и отпорно на експлозију, сигурно и поуздано:

Уређај је прошао 2 антикорозивне третмане и печење, 12.0МПа водени притисак на испитивање пескарењем, обезбеђујући безбедну употребу при притиску ваздуха од 3.0МПа, без цурења или експлозије.

– Издржљиво кућиште, дуг радни век:

Кућиште уређаја је направљено од легуре алуминијума и конструкције од нерђајућег челика, са животним веком до 15 година, није лако оштетити или старити.

Уређај за филтер усисног гаса је ефикасна, интелигентна, економична и сигурна опрема за превенцију и контролу загађења гасом. Може да обезбеди чист и чист гас за вашу машину за ласерско сечење, обезбеди квалитет и ефикасност сечења, смањи оперативне трошкове и ризике. Ми га чинимо стандардном конфигурацијом за све моделе са снагом од 12кВ и више како би ваша машина за ласерско сечење била ефикаснија, безбеднија и безбрижна! Ако желите да опремите своју фабрику нашим моћним машинама за ласерско сечење, не оклевајте да нас контактирате . Пружићемо Вам услугу најбољег квалитета и најповољнију цену.